Wikivijesti:Uvod: razlika između verzija

Idi na navigaciju Idi na pretragu
Uklonjena 233 bajta ,  prije 2 godine
nema sažetka izmjene
(Poništena izmjena 22123 korisnika 95.245.71.179 (razgovor))
oznaka: poništenje
No edit summary
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
 
Slobodaلدطخزطloboda misli, dijeljenjeلزدطی zل6nanja znanja i maštovito tumačenje su svrha ove طظ ۷ stranice o vijestimaطز۶۷سِ. KakoزKako živimoططسživimo u vremenu u kojem je znanje postaloط زط proizvod za prodaju, postojanje ovih stranica je jako važno. Mi se nadamo da će besplatni pristup znanju i mogućnost svačijeg učestvovanja obezbijediti prostor za razmjenu mišljenja i činjenica. Ako možete da doprinesete ovom projektu, molimo Vas da posvetite par minuta i postanete dio ovog svjetskog pokreta.
'''WikiVijesti''' je slobodna stranica vijesti koju zajednički pišu njeni čitaoci. Ona je [[w:Wiki|Wiki]], što znači da svako (Vi također), može da uredi bilo koju vijest kad god hoće. Samo pritisnite na dugme "uredi" na vrhu svakog članka Wikivijesti.
 
Sloboda misli, dijeljenje znanja i maštovito tumačenje su svrha ove stranice o vijestima. Kako živimo u vremenu u kojem je znanje postalo proizvod za prodaju, postojanje ovih stranica je jako važno. Mi se nadamo da će besplatni pristup znanju i mogućnost svačijeg učestvovanja obezbijediti prostor za razmjenu mišljenja i činjenica. Ako možete da doprinesete ovom projektu, molimo Vas da posvetite par minuta i postanete dio ovog svjetskog pokreta.
 
WikiVijesti već sadrži događaje o raznim temama. Ako želite dati Vaš doprinos, idite na [[Početna strana|početnu stranu]], nađite temu koja vas interesuje, i počnite istraživati. Također, na svakoj strani se nalazi i polje za pretragu gdje možete ukucati naziv vijesti koji tražite.
Anonimni korisnik

Navigacija